Hello you beautiful world

Hello you beautiful world

IMG_2368

The first big one… arrrrh første indlæg er altid det sværeste! For hvem er Line Meyer? Jeg er en pige født og opvokset i Aalborg. En omvandrende energi bombe og altid klar på nye udfordringer. Jeg er i skrivende stand 22 år og læser til grafisk design teknolog. Jeg elsker mode, fitness og alt hvad der hører til en god hverdag. Mit sidste år har været fyldt med op og nedture på alle tænkelige kanter, og jeg kan mærke at mit næste år bliver ligeså, hvis ikke mere, eventfuldt. Jeg glæder mig i hvertfald og håber i får lyst til at følge med i mit eventyr.

Love, 
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello you beautiful world