Inspiration night

alexander wang x H&M

bloggen1-002_543fef9c9606ee57a23f0421 bloggen-001_544028229606ee5882d7b65a-4De første billeder af Alexander Wang x H&M er endelig ude, og som i kan se er hele serien i sportens tema. Jeg glæder mig rigtig meget til at se disse ting i virkeligheden. Det udkommer om en uges tid og jeg kan slet ikke vente. Dog er vi så uheldige at det kun udkommer i udvalgte butikker i Danmark, og jeg er (uheldigvis) bosat i Aalborg hvor vi ikke får det. Så jeg håber jeg kan nå det på nettet, ellers må jeg kontakte en kollega i København og krydse fingre. Hvad siger i piger? Er der noget i skal have fingrene i?

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration night