fade into nature

Inspiration night

collage22Boots (here) / Sweater (here) / Pants (here) / Hat (here)

Godaften ladies! Det er virkelig blevet efterår nu. På trods af det egentlige solskinsvejr vi har haft over os i dag, så er dagene bare meget kortere og mørket er hurtigt over os. Jeg er personligt et hygge menneske, så at kunne krybe under dynen med en kop the og en film gør mig heller ikke noget. Det triste vejr sætter dog en stopper for bare ben og sommerkjole, hvilket jeg ikke er fan af! Derfor har jeg prøvet at finde nogle efterårs items jeg kan overleve med indtil vi får sommeren tilbage. Jeg er meget tæt på at klikke dette outfit hjem. Hvad synes i? Og nogle gode tip til at komme gennem de kolde nætter?

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fade into nature