new kicks

everyday facial tips

IMG_4020 IMG_4022 IMG_4017Godmorgen piger. Hold nu op hvor er kulden kommet ind over os. Det kan virkelig mærkes på huden. Derfor vil jeg lige introducere jer for min hverdags rutine for at holde min hud fugtig og flot i den kolde vinter tid. Der er ingen tvivl om at jeg er en sucker for Ole Henriksen. Selvom det er lidt mere pepperet i prisen (i forhold til andre mærker som; l’oreal, matas, garnier) så er det virkelig også pengene værd. Jeg kan huske jeg var imod at betale så meget for ansigts produkter for nogle år tilbage, men efter at have modtaget cremen i gave blev jeg simpelt fanget og er ikke sluppet løs endnu. Det er et wonder middel! Jeg bruger derfor også Oles pick me up face mist da den giver en dejlig glød og blødhed på huden, dernæst efterfulgt af ansigtscremen. Min favorit ansigtsmaske har jeg næsten lige modtaget og er fra Sasé. Jeg må indrømme jeg havde lidt fordomme for dette mærke, men jeg blev overrasket. Det er længe siden jeg har opfattet min hud så stram og blød og bare lækker og se på. Den skal blot sidde i 10-15 min og wupti så har du altså en dejlig frisk og flot hud. Jeg kan klart anbefale den! Har i nogle favorit produkter i bare ikke kan undvære i jeres hverdag?

Nu vil jeg hoppe i mit trænings tøj og komme til dagens træning inden den står på hygge med en dejlig veninde. Håber i har en god fredag og forbereder jer til weekend!

Love,

Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new kicks