Lace khaki

Wanties from Sheinside

sheinside

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE /

Jeg er simpelthen faldet over disse uundværlige ting på Sheinside. Jeg er næsten mentalt forberedt på vinteren og kan derfor ikke lade være med at falde for mørke farver til mit tøj. Jeg har udvalgt mine ønske items som jeg mener vil kunne redde min vinter. Jeg er specielt fan af den grå jakke, da jeg elsker mine coats store og varme – og den her ligner ikke andet mindre. Dernæst kunne jeg godt forestille mig den gennemsigtige clutch til diverse julefrokoster og eventuelt den kommende nytårsfest. Hvad siger i piger? Hvilke items kan ikke undvære til vinteren?

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace khaki