CHRISTMAS EVE

OUTFIT OF THE DAY

P1013629 P1013652 P1013655 P1013661Jeg er “tidligt” oppe denne morgen, eller det vil sige, jeg er i hvert fald oppe før tolv. Jeg er lige ved at spise min morgenmad inden jeg skal på arbejdet. Derfor får i lige mit outfit fra forleden dag. Jeg har fået en ny grønlig sweater fra H&M. Til at starte med vidste jeg ikke hvad jeg skulle synes om den, men ender faktisk ud i at farven er rimlig cool. Normalt går jeg næsten kun i sort og grå, og derfor gør det jo ikke noget med lidt farve en gang i mellem.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS EVE