CROCODILE LACE

BLACK AND WHITE

P1013508 P1013514 P1013524God formiddag piger. I dag har jeg sovet længe og hygget morgenmad min kæreste. Sidste fridag inden weekend og starten på en ny hverdag i praktik. Jeg glæder mig til mandag hvor det hele går løs. Men nu skal jeg lige nyde en dejlig weekend. Jeg ville lige vise mit outfit fra forleden. Jeg havde iført mig mine læder look-a-like trousers fra H&M sammen med en skjorte. Jeg kan godt lide business looket blandet med det lidt mere rå. Nu vil jeg hoppe i mit trænings tøj og smutte en tur i fitness, så jeg med god samvittighed kan hygge mig denne fredag. God weekend!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CROCODILE LACE