CALVIN KLEIN OBSESSION

GET THE LOOK

22

Jacket from Romwe / Top from H&M / Trousers from Romwe

Synes ikke i skal snydes for mit outfit i weekenden, på trods af jeg ikke fik taget nogle ordentlige billeder må i lige nøjes med et spejl selfie ;) Jeg var ude sammen med nogle veninder, og havde min nye top på fra H&M – hvis den virker bekendt så har jeg den også i hvid. Jeg kan ikke få nok af sådanne enkle og simple toppe, de kan bruges til stort set alt om det så er fest eller bare en god middag!

Jeg er tilbage på jobbet til endnu en arbejdsdag. Igår aftes var jeg i Aalborg Hallen, for at se “Lord of the Dance”. Jeg kender nemlig Megan Kerrigan som danser for dem, og var derfor rigtig glad for at kunne komme ind og opleve hende igår. Jeg har kun set hende danse alene, så det var en kæmpe oplevelse at se hele holdet in action og hvad hun går og laver til daglig.

Nu vil jeg tilbage til arbejdet. Rigtig god onsdag derude!
Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALVIN KLEIN OBSESSION