JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE

WEARING YOOMO DESIGN

yoomoBuy it at DUCK Denmark /

Jeg lovede jer at i ville se mere til mine fede t-shirt fra YOOMO design, derfor skal i ikke snydes for den hvide version jeg var iført igår. Jeg synes designet er super fedt, idet logoet giver et nyt og anderledes twist til din almindelige hvide t-shirt. Jeg har købt denne i DUCK Denmark i Aalborg, så skynd jer en tur forbi butikken!

Husk i også kan følge mig på instagram hvor jeg ofte poster billeder, som ikke altid når ind på bloggen @linemeyers :-)

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ANOTHER DAY AT THE OFFICE