GET THE LOOK

WEEKENDS LIKE THIS

jjjTop from H&M / Jeans from Weekday / Belt from Pieces / 

Godmorgen søde læsere! Så er det blevet mandag igen, og jeg er tilbage på arbejdet. Min weekend har stået på arbejde, fest og afslapning. I lørdags var jeg sammen med nogle veninder til pizza og lidt for meget vin – og det endte ud i en god bytur. Dette resulterede i en doven søndag, som blev brugt på at sove længe og hygge med min kæreste – hvilket var meget tiltrængt! Nu er jeg (næsten) klar til en ny uge – skal lige igang ;) Hold øje på bloggen, inden længe vil jeg afsløre hvor i kan finde de bedste bascis t-shirt og bluser, som jeg på det seneste, er blevet dybt afhængig af. Rigtig god mandag derude!

Love,
Line Meyer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK