THE THREE STRIPES

BARCELONA TREATED US WELL

ggggggggg

Ud fra min instagram den sidste uges tid, har der vist ikke været nogen tvivl om at Barcelona har behandlet mig godt. Jeg var på weekend getaway med min kæreste, lige hvad jeg trængte til. Pt er jeg ophængt i opgave og har ikke rigtig overskud til andet, derfor beklager jeg også stilheden her på bloggen. I weekend i solen og afslapning gjorde mig godt, og jeg kan nu få lidt styr på tanker og opgave igen inden jeg skal aflevere i næste uge, og stresset kan forsvinde. Ovenfor ser i nogle billeder fra turen, men husk i også kan følge med på instagram @linemeyers. Rigtig god dag derude!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE THREE STRIPES