GIRL CRUSH: JOSEPHINE SKRIVER

GO NUDE

IMG_6396T-shirt from Teeshoppen here / Trousers from Weekday here / Shoes from H&M / Watch from Michael Kors / Scarf from Zara here /

Igår var jeg hoppet i et meget nude farvet outfit, nemlig mine lyserøde bukser og lyst tilbehør. Det er faktisk første gang jeg har mine bukser på, da jeg egentlig har ventet på sommervejret. Lige nu er de på tilbud hos Weekday til det lette sum af 175 kr, så det er nu man skal slå til hvis man er vild med de ferske nuancer, ligesom jeg. Nu vil jeg spise min morgenmad inden den står på arbejde og senere personalefest med nogle dejlige tøser.

Love,
Line Meyer

 

4 kommentarer

  • Mia

    Har du bare selv rullet ærmerne op eller er det en speciel variant du har købt? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er virkelig helt vild med de bukser! Dem må jeg vidst lige ind og have fat i! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL CRUSH: JOSEPHINE SKRIVER