PROJECT GET LONG HAIR WITH LILLIAN ANYAYO

WHICH ONE TO CHOOSE?

hjujh

1. from Asos here /2. from Asos here /3. from Missguided here / 4. from Missguided here / 5. from Missguided here / 6. from Missguided here / 7. from Nelly here /8. from Nelly here / 9. from Nelly here /

Tiden nærmer sig fredag, og jeg er så småt ved at forberede mig til Queen of Scandinavia på Stay Copenhagen. Jeg må indrømme, at jeg er udenfor min comfort zone og er ret spændt på hvad der skal ske. Når store ting som dette sker, og nervøsiteten spreder sig, mangler jeg endnu mere min far ved min side. Jeg ønsker tit han kunne være med til at opleve hvad der sker i mit liv, se hvilken person jeg er blevet til og ikke mindst dele opture og nedture sammen. Heldigvis har jeg den bedste familie og kæreste som tager med som opbakning, så det skal nok blive sjovt. Showet går som sagt i luften på fredag, og jeg glæder mig til at få en stor oplevelse med de andre piger. Vi skal gå catwalk i forskellige outfits, og det ene skal vi selv stå for. Temaet er ‘Lace’ og jeg har endelig modtaget den kjole jeg følte passede bedst til festen og til mig. Kan i gætte hvilken?

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJECT GET LONG HAIR WITH LILLIAN ANYAYO