BEACH DAY AT NISSI BEACH CYPRUS

ANOTHER ONE FROM CYPRUS

collage

Endnu en et indlæg fra solrige Cypern. Vi nyder de sidste dage, inden turen allerede går hjem på mandag. De sidste dage har været i total afslapning og beklager derfor også stilheden her på bloggen. Forleden aften besøgte vi byens gamle kloster, og spiste italiensk mad. Føler mig efterhånden meget kulturel! Igår tog vi så en tur ind til Nicosia, og bevægede os over på den tyrkiste del på Cypern. Det var lidt sjovt at mærke den forskel, der er så snart du går over grænsen. Vi fik også shoppet lidt, eftersom jeg fandt en Zara butik. Det skal i nok få lov at se meget nærmere på snart. Jeg har et par snapshot fra de sidste dage, og så lover jeg der kommer et outfit op imorgen. Rigtig dejlig aften derude! Nu skal jeg snart gøre mig klar og afsted til middag igen.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH DAY AT NISSI BEACH CYPRUS