ALL WHITE EVERYTHING

GETTING READY FOR CYPRUS

IMG_3013 IMG_3014 IMG_3012

 

Bikini from Triangl here / Walnut Scrub from Ole Henriksen here / Aqua glide from rfsu here / Sun oil from Piz Buin here / Sunglasses from H&M /

Jeg er så småt ved at vænne mig til tanken om mere ferie og sol fra næste uge. Der tager jeg nemlig afsted mod Cypern og jeg glæder mig helt vildt. Har aldrig været der før, men har kun hørt godt om det! Så har i nogle gode råd til hvor man skal spise, hvad man skal se osv. er jeg mere end åben overfor det!

Nå men mere ferie, betyder jo flere bikinier. Og selvom min kæreste efterhånden er træt af min bunke af bikinier og ikke mener der behøves flere, så har jeg været så heldig at modtage den flotte sag fra Triangl. Jeg har altid ønsket mig en bikini derfra og synes den er så flot, og kan slet ikke vente med at få den i brug. Min uundværlige produkter til sådan en bade ferie har jeg lagt ved på billederne ovenover. Nemlig min walnut scrub fra Ole Henriksen. Der findes ikke noget bedre end at kunne scrubbe noget af den døde hud samt alle de lag solcreme der sætter sig i huden på sådan en uge. Jeg bruger den gerne et par gange om ugen. Dernæst min sol olie fra Piz Buin. Jeg er helt vild med dette produkt, nemlig fordi du kan få den i høj faktor. Jeg dur simpelthen ikke til olie i faktor 6, og vil gerne passe på min hud. Men på den måde her, kan du bruge olie samtidig med du beskytter din hud. Lige nu er den på tilbud til 50 % i Matas!

Sidst men ikke mindst må jeg ej glemme min nye glide creme fra rfsu, som jeg fik med fra sidste besøg hos Impression Pr. I kan nok tænke jer til hvad i kan bruge den til i soveværelset, ellers kan i læse om det her. Men eftersom min kæreste ikke skal med mig på ferie er det ikke det den bliver brugt til. Denne glidecreme er nemlig helt fantastisk i brug som olie og fugt til dine ben. Hvis du smører denne på under solbadning eller efter et langt bad, kan jeg garantere for en holdbar solbrun farve og flotte bløde ben. Det kan klart anbefales. Har i nogle gode råd til ferie?

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL WHITE EVERYTHING