TODAYS CRAVINGS

STRIPE ON STRIPE

IMG_3926 IMG_3928 IMG_3930

Top from ZARA (to find similar, scroll down) / Skirt from H&M / 

Jeg har som sagt været på en lille shoppetur, mens jeg var på Cypern. Og jeg må indrømme at have fundet et par gode og nyttige items. Jeg er blandt andet blev helt forelsket i min nye t-shirt derfra. Jeg ved ikke hvad det er, men er efterhånden blevet ret glad for striber! Om det så er fordi de fleste webshops og butikker har hylderne fyldt med dem, kan jeg ikke sige, men et godt bud. Jeg kan ikke umiddelbart finde min t-shirt på ZARAs webshop, så har fundet nogle lignende til jer her nedenunder.

I dag er en rejsedag for mig, da turen går tilbage til Danmark og en meget savnet kæreste! Cypern har været helt fantastisk, men glæder mig til at komme hjem nu. Ude godt, men hjemme bedst, som man siger.

 

1 2 3

1. here /2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS CRAVINGS