25 % ON AUTUMN ESSENTIALS

WIN YOUR NEXT HAIRDRESSER APPOINTMENT

hair

Som jeg tidligere har fortalt, får jeg ordnet mit hår hos Lillian Anyayo, som er super sød og ikke mindst vanvittig dygtig. Der findes ikke meget bedre end at få et friskt pust og nyt liv til håret, specielt når jeg ved julen og dens medfølgende arrangementer er lige rundt om hjørnet. Derfor har Lillian og jeg i samarbejde bikset en lille konkurrence sammen til jer. Du har nu mulighed for at vinde én valgfri hårfarvning samt klip hos salon Lillian Anyayo. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at:

– Følge Lillian Anyayo på Facebook (her)
– Følge min Facebook side (her)
– Kommenter dette indlæg, hvor du fortæller hvorfor du skal vinde

Easy peasy. Go, go, go girls! Vinderen bliver fundet om uge.

Love,
Line Meyer

29 kommentarer

 • Sidst jeg var til frisør endte jeg ud med et resultat, som var alt andet end godt. Frisøren brugte omkring 20 minutter på mig, og endte med “kun” have klippet min spidser, og jeg havde bedt om pandehår samt etager. Ingen af delene endte jeg ud med…
  Jeg har siden hen selv klippet mit pandehår, som jeg er blevet meget glad for, men resten af håret trænger til en sød frisør der kan give mit hår en opdatering, og så det passer til pandehåret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal vinde konkurrencen fordi jeg eeeeeelsker at være ved frisøren, men har ikke været det i et helt år da jeg er blevet studerende, og det derfor er blevet for dyrt at få farvet og klippet hår.
  Jeg er blevet farvet siden jeg var 15 år, jeg er nu 22, men har siden jeg blev uni-studerende for et år siden ikke været ved en rigtig frisør, men har nøjes med at farve min bund selv.
  Jeg savner at få en fantastisk frisør-behandling og at eksperimentere med farverne, som altså er lidt svært at gøre derhjemme! Derfor krydser jeg virkelig fingre for at jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Thorn

  Jeg håber at lykkens gudinde tilsmiler MIG, fordi jeg synes Lillian er virkelig dygtig, både til klip og til at inspirere til ny og flot stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarafina friedrichs

  Jeg skal vinde fordi det altid er min datter på 4 der bliver forkælet af lillians kærlige hænder Lillian er den eneste der kan “styre” min datters blandings hår så derfor priotere jeg højt at det bliver gjort hver 3 mdr, og derfor er der ikke råd til at jeg selv bliver klippet.
  Så nu må det være min tur til at blive forkælet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg blev mor for første gang i sommer og efter min søn er kommet til verden, er der alt for mange dage uden make up og ufriseret hår med gylp.bDet er ikke kun synd for mig -‘men også synd for min mand, som nu tager 7 ugers barsel og skal derfor se på mig det meste af tiden. Defor kunne jeg godt tænke mig at vinde, så jeg kan blive frisket op og min familie og venner får en lidt pænere udgave af mig, at se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Knudsen

  Jeg vil gerne vinde en tur i Lillians hænder. Jeg er ex-frisør, og mit hår ligner noget der er løgn, da jeg selv står for at farve og lave reflekser’
  :see_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg er kommet ved Lillian i over 7 år. Jeg trænger meeget til en farve af bund, og der er ingen andre end hende der kan gøre det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Skøttrup

  Åh jeg vil så gerne vinde, for jeg har en drøm om at få ændret lidt ved mit lyse og helt afblegede hår. Jeg bliver 40 næste år, og kunne godt tænke mig en ny hårfarve. Evt med mørk bund, så min egen udgroning ikke ses, og så jeg ikke skal farve hår hele tiden. Jeg krydser alt jeg kan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Skøttrup

  Jeg håber virkelig jeg vinder, da jeg trænger til en forandring. Jeg bliver 40 næste år, og vil gerne have ændret min hårfarve fra den helt lyse og afblegede som jeg har haft i maaaaange år :grimacing:
  Jeg er træt af konstant at skulle farve håret for at dække udgroninger. Hmmm måske en mørk bund eller??? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg synes jeg fortjener at vinde fordi, at mit hår råber efter Lillians hænder! Hun er fantastisk, og hun ordnede mit hår og makeup til min gallaaften på gymnasiet i foråret og igen da jeg blev studine! Dog er økonomien ikke helt i top efter at jeg blev student, og har derfor ikke råd til at besøge hende mere :( Det er også grunden til at jeg er begyndt på hjemmefarve + hjemmeklip… hvilket jeg ikke vil anbefale til nogen. Det er ikke kun ens hår der tager skade af det, også ens udstråling og psyke. Alle har det jo SÅ meget bedre hvis håret er lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Vede

  Jeg synes at jeg fortjener at vinde, fordi mit hår råber efter Lillians hænder! Hun ordnede mit hår og makeup til min gallaaften på gymnasiet i foråret og igen da jeg blev studine.. Hun er fantastisk!
  Dog har økonomien ikke været helt i top, efter at jeg blev student og derfor har jeg ikke kunne besøge hende igen :( Det har også ført til at jeg er begyndt på hjemmeklip+hjemmefarve på mig selv.. hvilket jeg ikke vil anbefale til nogen! Det er ikke kun ens hår der tager skade af det, men også ens udstråling og psyke! Det er tydeligt at man får et selvtillidsboost, når håret er lækkert! Hvilket jeg godt kunne trænge til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rafaelsen

  Hola chicas, fedt med en konkurrence. Jeg vil super gerne vinde en omgang i Lillians stol! Lillian er den vildeste med saks og farve, og det elsker mit mørke hår og jeg! Lige nu er jeg på barsel og venter på baby #3 kommer til verden (en uge til termin!!! Yaiii), derfor kunne det være så awesome at blive shinet op efter 9 måneder med delekrop Det ved jeg Lillian kan gøre!! jeg krydser fingre for det bliver muuuuuuui

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det skal være mig der skal vinde fordi mit hår hr ikke set en frisør i over et år nu. Efter en graviditet er mit hår det mest triste og kedelige at se på, det trænger virkelig til en opfriskning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg vil meget gerne vinde fordi jeg netop er flyttet hjemmefra for første gang og arbejder som butikselev og har derfor ikke så mange penge at gøre med hver måned til en klipning eller farvning Derudover skriger mit hår efter hjælp og en kærlig hånd som jeg ved hun kan give mig! Ville elske at være den heldige der kunne få liv i mit hår ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg kunne bruge lidt opmuntring. Har mistet mit arbejde og hund hund inden for kort tid…
  Og nu er det også ved at være lang tid siden mit hår har fået en god behandling. Og så er lillian bare den bedste, hun er også det eneste frisør jeg kommer til, og har haft hende siden hun var i vejgaard. Hun er den bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Kristensen

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg lige pt har fået en grim klipning som jeg desperat har brug for hjælp med! + har ikke penge til en anden inden januar :'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Bering

  Jeg vil så gerne vinde! Det vil jeg gerne fordi jeg har startet et nyt kapitel i mit liv. Jeg er flyttet sammen med min skønne kæreste og jeg nyder det og ham hver eneste dag. Han er fantastisk. Alle burde prøve at have en kæreste som ham. Han fortjener alt det bedste – også en lækker kæreste. For ham og vores nye kapitel sammen, vil jeg krydse fingre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene bak Andersen

  Fordi jeg fortjener det….,.Bum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Svelle

  Nøj hvor kunne det være dejligt at vinde! Jeg har været hos Lillian et par gange og er så tilfreds! Hun er så skøn og virkelig dygtig, så kun hun må pille ved mit hår!
  Men nu er jeg igen studerende og har ikke råd, hvilket mit hår lider under… Så jeg krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariane

  Jeg skal vinde, fordi jeg tror Lillian kan håndtere mit krus til ug :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fordi jeg er fattig studerende og ikke har været hos en frisør i to år. Så det ville da være overlækkert at få en lille tur med saksen og blive shinet lidt op med noget lækker farve. Det ville være alt for lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fordi jeg er fattig studerende og ikke har været hos en frisør i to år. Så det ville da være overlækkert at få en lille tur med saksen og blive shinet lidt op med noget lækker farve. Det ville være alt for lækkert ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Petri

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg er studerende og har, det man vil kalde, langt hår, hvilket gør, at jeg ikke har råd til at gå til en rigtig frisør. Så efter næsten ikke-eksisterende klipninger og dårlige forsøg på hjemmefarve, ville mit hår ELSKE at blive piftet op inden jul. Udover det har jeg nu lagt i over 4 uger med kyssesyge, hvor mit hår har fået minimal med pleje…. Så det råber faktisk efter en hjælpende hånd inden kulde og frost kommer! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Fordi jeg trænger så meget til det, efter en fødsel og jeg ved at Lilian er den bedste der vil kunne få mig til at se lækker ud. Det vil være dejligt at vinde. Det vil der være ligesom at vinde i lotto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Fordi jeg trænger så meget til det, efter en fødsel og jeg ved at Lilian er den bedste der vil kunne få mig til at se lækker ud. Det vil være dejligt at vinde. Det vil der være ligesom at vinde i lotto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica Trokner

  Jeg synes, at jeg skal vinde, da jeg virkelig trænger til at blive klippet og ikke mindst få farvet hår. Halvdelen af mit hår er udgroninger, og det begynder seriøst at se lidt for kikset ud, da det er helt mørkt det øverste og resten er sådan mere lysebrunt. Men jeg har desværre ikke selv altid lige råd til at gå hos frisøren, da jeg er udeboende og lever på SU’en. Desuden har jeg også kun boet i Aalborg i lidt over ét år, og har ikke rigtig kendskab til så mange frisører m.v. Men har fået denne frisør anbefalet af Miki Larsen, så det ville da bare være ekstra lækkert, at prøve frisøren af og selv se det an :-D

  Jeg er frisk på ret meget med mit hår, men ønsker i hvertfald bare at få lidt mere form i det. Altså gøre det mere spændende og ikke så kedeligt. Mit hår er helt glat, så det trænger til nogle former, hvis man kan sige det sådan! :D Men håber jeg vinder, og alt jeg kan gøre nu, er jo at krydse fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Andersen

  Jeg mangler en ny frisør! Min egen frisør er desværre stoppet, og jeg har fået en klipning hos en anden frisør siden, og det var ikke godt. Desværre er det jo en dyr fornøjelse at shoppe rundt blandt frisører og jeg har hørt så meget godt om Lilian – også her på siden :)
  Jeg ville så gerne få hende som min nye frisør, og det igen kan blive den fantastiske oplevelse, som en tur til frisøren helst skal være :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Jeg krydser fingre for at det bliver mig der vinder. Jeg er så træt af mit hår – trænger til at få en ny frisure. Jeg har brug at en dygtig frisør kan hjælpe mig med den rette frisure og farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Jeg synes at jeg skal vinde, fordi mit hård trænger til en omgang kærlighed fra professionelle! Mit har de sidste mange gange været klippet af min mor, men jeg kunne godt tænke mig noget nyt jeg har også haft to stressfulde uger med min SRP opgave, og jeg gad godt at fejre, at jeg er færdig, med en omgang forkælelse !! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 % ON AUTUMN ESSENTIALS