BLACK ON BLACK OUTFIT

MERRY CHRISTMAS + VINDEREN

IMG_6441

Så blev det 1. juledag og juleaften er hermed ovre. En helt mærkelig følelse, men jeg havde den bedste aften med min familie. Jeg fik stort set alt hvad jeg ønskede mig, så jeg føler mig enormt heldig. Specielt en lækker taske fra Michael Kors faldt i god jord, som i godt kan glæde jer til at se. I dag står den på sofa hygge med min kæreste, efterfulgt af bytur med nogle veninder fra Kbh. Det bliver helt kanon!

Men nu til det sjove, nemlig vinderen af det lækre krøllejern. Og vinderen er…. Sigrid Sørensen! Stort tillykke! Send mig en mail på linemeyers@icloud.com.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK ON BLACK OUTFIT