WEARING MY NEW GREY COAT FROM SHEIN

NY ADVENTS GIVEAWAY + VINDEREN

THE NEW YOU

Så er det atter blevet søndag og 3. søndag i advent. Det betyder selvfølgelig endnu en giveaway her på bloggen. Jeg er begyndt at gå med tanken om at klippe mit hår skulder kort og få nogle etager samt, evt ny farve. Der må bare gerne ske et eller andet, kender i det? ;) Jeg er i skrivende stund meget inspireret af Kylie Jenner’s mange frisure, og bliver let påvirket når hun finder på noget nyt. Tror også det er derfor jeg lige nu er hoppet med på paige vognen, men nu må vi se hvad det ender med. Jeg er i hvert fald fristet, og jeg kan vel ikke være den eneste der trænger til lidt frisk og ny opfriskning?

Denne uge har du nemlig muligheden for at vinde en klipning samt farvning af bryn hos frisør Lillian Anyayo. Ingen bedre måde at starte det nye år med en god omgang selvforkælelse. Alt du skal gøre for at deltage er blot:

1. Følg @linemeyers på Instagram.
2. Like Lillian Anyayo på facebook her
3. Kommenter “Glædelige jul” til dette indlæg.

Go, go, go girls! Vinderen findes næste søndag!

Og nu til vinderen af den smukke Lyngby by Hilfling vase. Tak for den store deltagelse, det er en fornøjelse at se så mange. Vinderen er… Signe Andersen. Kæmpe stort tillykke. Send mig en mail på ringmybell@live.dk.

Love,
Line Meyer

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING MY NEW GREY COAT FROM SHEIN