FÅ 15% PÅ HELE NYTÅRSOUTFITTET

VIND DET LÆKRE CERAWAND KRØLLEJERN + VINDEREN

IMG_6443 IMG_6441 IMG_6442 IMG_6444

Så er det blevet sidste søndag i advent og jeg kan stadig ikke forstå det. Hele december er simpelthen fløjet afsted. Men nu nærmer julen sig med hastige skridt og jeg glæder mig enormt meget. I bare til juleaften, men alle dagene optil og efter. Mine savnede veninder vender snuden hjem mod jul, og så hopper jeg med til København til nytår. Jeg glæder mig og kan mærke det bliver den bedste måde at starte det nye år på!

Men nu til det sjove. Advent betyder nemlig, som i nok godt er klar over, konkurrence tid! Og jeg har glædet mig til i samarbejde med SMARTHAIR.DK at have muligheden for at ligge det bedste krøllejern på højkant. Det er det lækre CeraWand 25-38mm som jeg selv er heldig at være indehaver af. Jeg bruger altid dette jern når jeg skal lave krøller. Det er utrolig nemt at håndtere og så laver det de flotteste krøller. Er dette noget for dig? Så deltag her! Alt du skal gøre er at:

1. Følg @linemeyers på Instagram.
2. Like Smarthair på facebook her.
3. Kommenter “Glædelige jul” til dette indlæg.

Go, go, go girls! Vinderen findes d. 24. december!

Nu til sidste konkurrences vinder! Den heldige vinder af en frisør til hos Lillian er… Frederikke Kappers. Kæmpe stort tillykke! Send mig en mail på linemeyers@icloud.com.

Love,
Line Meyer

   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ 15% PÅ HELE NYTÅRSOUTFITTET