NEW YEARS EVE OUTFIT

WEARING MY NEW GREY COAT FROM SHEIN

IMG_6396 IMG_6397 IMG_6398 IMG_6395

Coat from Shein here / Trousers form Shein here /

Godmorgen piger! Jeg tilbragte i fredags min dag med juleshopping sammen med min mor. Byen havde ‘Christmas night’, hvilket betød sene åbningstider og gode tilbud. Jeg var hoppet i min nye og alt for dejlige coat fra Shien. Jeg har længe ønsket mig en grå jakke, og kunne ikke modstå denne. Jeg elsker at den har en god længde og samtidig er oversize i modellen, og så selvfølgelig til en god pris. Find den her. Det er ikke sidste gang i ser den her på bloggen. I dag har jeg en stille og rolig dag, da jeg uheldigvis er gået hen og blevet lidt småsyg. Så min dag står i selvforkælelsens tegn. Husk at hold øje på bloggen, senere på dagen offentliggøres vinderen af sidste uges konkurrence samt en ny lækker giveaway. Stay tuned girls!

Love,
Line Meyer

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS EVE OUTFIT