MY NEXT BUY

DENIM ON DENIM WITH A LITTLE FAUX FUR

denim

Denim shirt from H&M (similar here) / Jeans from Zara (similar here) / Fur fra Zara (similar here) / Bag from Michael Kors / 

På trods af min manglende stemme og løbende næse, er jeg lige kommet ud af badet og klar til at hoppe om bord på flyet til København. Jeg glæder mig til at bruge min weekend i selskab med nogle savnet veninder. I dag står den på ren hygge med Maria efterfulgt at møde og dinner date med QOS teamet. Weekenden byder ellers på vin hygge, shopping og Bloggers Delights fødselsdagsfest på lørdag, så husk og følg med her, på Instagram (@linemeyers) eller på snappen (linemeyer2) hvor jeg løbende vil holde jer opdateret med hvad jeg render og laver. Ovenover ser i mit outfit fra forleden, som havde et stort fokus på denim. Synes altid jeg er iført sort, så jeg måtte lige gøre noget for at bryde mønstret. Nu vil jeg hoppe i noget tøj og drikke min kaffe færdigt, inden jeg skal afsted. God torsdag <3

Love,
Line Meyer

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEXT BUY