START YOUR DAY WITH A GREEN MATCHA BOWL

CHECK OUT MY NEW BAG FROM DANIEL SILFEN

IMG_9156 IMG_9157

Get my bag here

Sikke en trist regnvejrsdag at stå op til.. Jeg spiste min morgenmad og tog til træning, hvilket jeg er glad for, da det gav mig et ekstra skud energi. Jeg er igang med anden sidste dag til matematik og det gør mig sååå lykkelig!

Forleden viste jeg min nye taske frem fra Daniel Silfen. Jeg er helt vild med den, og den er allerede blevet brugt hyppigt. Den er perfekt i størrelsen og så er jeg vild med at det er en rygsæk. Jeg havde længe kigget efter en rygsæk, men havde ikke lige fundet en som passede mig. Denne sidder lige i øjet og jeg ved den bliver en favorit i min garderobe.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

START YOUR DAY WITH A GREEN MATCHA BOWL