GUESS WHAT I'M DOING NEXT WEEK

SLEEPING MY DAY AWAY

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jeg er godt klar over det ikke var søndag igår, men jeg tilbragte min i stemning som. Jeg har været godt ramt efter denne weekend og havde egentlig bare brug for en dag hvor jeg kunne slappe af og ikke rigtig lave noget, og det må jeg indrømme at have gjort. Også i den grad! Jeg kom ikke engang ned til en omgang træning, løbetur eller noget. Det eneste jeg fik udrettet var at handle ind og lave mad, haha. Men sådanne dage skal der også være plads til og jeg nød det.

Sådanne dage tilbringer jeg altid i mit hyggetøj/nattøj. Og min Adidas sweatshirt er klart på favoritten i øjeblikket. Jeg er helt vild med, ikke nok med at den er super comfy er den også fancy at se på.

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

 • Helga

  Hvor har du købt sweateren??? Har set den før på insta og den er bare alt for fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Har købt den på Zalando, men kan desværre ikke finde den derinde mere :(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUESS WHAT I'M DOING NEXT WEEK