SHOWING OF MY NEW TOTE BAG FROM DANIEL SILFEN

I WANT SO BADLY

naks

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here /

Det skal ikke være nogen hemmelighed at min lønningsdag skal bruges på shopping. Jeg kunne virkelig godt bruge lidt nyt til sommer garderobe, hvem kunne ikke det? ;) Derfor har jeg taget et ekstra kig rundt på diverse webshops. Jeg har forelsket mig dybt i de ovenstående styles! De vil passe perfekt til sommerens kommende festligheder.

Hvad synes i? Har i styr på jeres garderobe, eller står i også og mangler et par items?

Nu vil jeg smutte i bad og gøre mig klar til en god dag i selskab med nogle skønne piger.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOWING OF MY NEW TOTE BAG FROM DANIEL SILFEN