HOW TO WEAR WHITE SNEAKERS

WORKOUT MOTIVATION ON A MONDAY

Tro det eller lad være, men jeg har taget et stort spring, med hensyn til min træning. Jeg har nemlig overskredet alle mine grænser og startet i et crossfit center her i Aalborg. Jeg har trænet flere år end jeg kan tælle, og har altid nydt det. Men flere år i FW kan hurtigt blive ens formede og kedeligt. Jeg har den seneste tid mistet min motivation. Jeg manglede noget inspiration, nogle og træne med og ikke mindst få lysten tilbage.

Derfor valgte jeg at melde mig ind i crossfit center. Jeg har længe haft fordomme mod det, da jeg sammenligner det med store og stærke drenge og ikke mindst også pigerne. Jeg må dog indrømme at være bidt på krogen efter blot få timer. Jeg fandt hurtig min motivation og lyst til træningen tilbage.

Jeg har ikke nogen intensioner om at skulle tabe mig, og har egentlig ikke sat mig noget specifikt mål for min træning endnu. Men at komme afsted er en god start. Idet jeg er, og altid har været meget spinkel, har jeg fået et styrke træningsprogram af mine kæreste, som jeg skal følge 4 gange om ugen, ved siden af mit crossfit. Det er super simpelt og omhandler blot squat, dødløft og pres. Min motivationen og viljen er høj lige nu, så lad os håbe det fortsætter.

Så drop undskyldningerne og kom afsted. I dag er en god dag og starte!

IMG_1741

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO WEAR WHITE SNEAKERS