STREETSTYLE SHOOT

BECAUSE I NEED ‘EM

nelly

1.HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE /

Jeg har en kæmpe besættelse af sko og støvler generelt. Jeg kan slet ikke få nok. Selvom jeg har langt over det normale, så bliver jeg ved og ved med at falde for nogle nye. Jeg ved ikke hvad det er, men et par sko kan simpelthen redde et helt outfit, er det ikke sandt?

Jeg har fundet nogle store favoritter, som alle befinder sig på min ønskeliste lige nu. Så er det spændende og se hvor mange af dem som ender i min garderobe. Specielt nummer 1, 4 & 8 lægger allesammen ok højt.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STREETSTYLE SHOOT