SUNDAY CRAVING UNDER 500 KR

NYHEDER JEG ØNSKER MIG

nyheder

1.HERE / 2. HERE / 3 . HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE /

Så er weekenden slut, og det er atter blevet mandag igen. Jeg er dog heldig at gå en glædelig en af slagsen imøde. Jeg smutter nemlig en tur til Aarhus, for at hygge med nogle søde blogger piger. Det er altid en fornøjelse at komme lidt væk fra Aalborg.

Ovenover har jeg fundet nogle websop news frem, som jeg ikke synes i skulle snydes for. Synes selv det er nogle ret cool styles, man vil kunne få meget glæde af i løbet af efteråret. Specielt styles nummer 2, 5 & 7 ligger højt på min prioriterings liste.

Nu vil jeg drikke min kaffe færdig og få gjort mig klar, så jeg kan komme afsted.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY CRAVING UNDER 500 KR