T-SHIRTEN MED PRINT DU IKKE KAN UNDVÆRE

10 ting i nok ikke vidste om mig

meeJeg håber i så vidt er kommet ovenpå weekenden og klar til en ny uge. Jeg selv, har haft en weekend med spark i, og brugte det meste af min søndag på at sove. Nu er jeg klar til at springe ind i en ny uge.

Dagens indlæg er lidt af en anden kaliber end den i er vant til herinde, for jeg har nemlig valgt at lave et mere personligt indlæg til jer. Denne gang er det et af de populære 10-ting-du-ikke-vidste-om-mig indlæg.

1/ Jeg plejede at være utrolig genert. Nu er jeg bare store-grupper-med-mennesker-jeg-ikke-kender-genert. Jeg prøver så vidt muligt at dække min generthed ved at over-entuiastiskt blive ved med at snakke, indtil jeg har overbevist min selvsikkerhed om at jeg virkelig er så udadvendt. Og ved du hvad? Det virker hver gang!

2 / Jeg har været sammen med min kæreste i snart 3 år nu og vi har boet sammen i et år.

3 / Jeg er lidt OCD om den måde min seng er redt, og hvordan mine puder på sofaen er arrangeret. Når alt andet i livet er kaotisk, er det netop disse dele af mit hjem som giver mig en tiltrængt følelse af orden og kontrol. Hvis jeg kender dig rigtig godt, og du kommer forbi, kan jeg begynde at ryste og omarrangere sofa puder, før du er halvvejs ud af døren. (Ellers forsøger jeg at holde trangen tilbage indtil du rent faktisk er væk!)

4 / Jeg er jaloux på musikere og kunstnere. Især dem, der kan sidde ved klaveret og spille noget bare ved at høre det.

5 / Jeg har 5 tatoveringer og fik min første som 18-årig. Er ikke færdig endnu.

6 / Jeg er faktisk rigtig blondine. Jeg valgte at farve mit hår mørkt i 1.g, nok mest for at afprøve nogle grænser af. Jeg blev så glad for det at jeg ikke har farvet det lyst igen siden.

7 / Jeg elsker knus. Den største gave, du kan give en anden er dit smil og din tid til at lytte til dem. For mig, betyder et knus mere end de fleste ord. “Jeg er stolt af dig,” og et knus er nok til at redde min dag. Hvis og når jeg møder dig personligt, vil det helt sikkert være med et knus.

8 / Jeg kan sjældent sige nej til noget sødt. Jeg har en enorm sød tand. Det er nok derfor, jeg træner så meget – bare så jeg kan spise brownies.

9 / Jeg er super emotional, haha! Seriøst jeg er en kæmpe crybaby. Jeg kan ikke se ‘Up’ (Pixar filmen) længere, fordi de første 2 minutter allerede for mig til at græde og føle mig trist. Jeg græder, når jeg er glad, jeg græder når jeg er ked af, jeg græder når jeg er nervøs .. Yup, det er mig!

10 / Jeg er en sucker for actionfilm, gys og sci-fi. Jeg glæder mig allerede til at Avengers: Infinity War får premiere i 2018, og så har jeg set World War Z mere end 5 gange, og kunne snildt se den igen!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T-SHIRTEN MED PRINT DU IKKE KAN UNDVÆRE