MID SEASON SALE IS ON!

My daily hair routine to get more volume and bigger hair

Efter jeg blev introduceret for Maria Nila’s hårprodukter har jeg været helt hooked. Jeg ved slet ikke hvad skulle gøre uden dem nu. Jeg bruger dem dagligt når jeg har vasket mit hår. Specielt efter jeg har fået klippet mit hår en lille smule kortere, har jeg brug for ekstra volume og fylde i mit hår. Måske i kender følelsen af det klasker til hovedet? Eller nu hvor vinteren kommer og de små baby hår flyver til alle sider? Derfor vil jeg nu dele min rutine til at få mere fylde og beskyttelse af håret.

1. Så snart jeg kommer ud af badet, tørre jeg mit hår med håndklædet. Herefter pumper jeg et pump af denne ‘Structure Repair Leave in Cream‘ i spidserne af håret. 

img_6763

2. Næst sprøjter jeg nogle sprøjt af denne ‘Cream Heat Spray‘ rundt i håret, mest af alt for at beskytte det inden jeg skal føntørre håret. For mig er det vigtigt at passe på sit hår, for der findes ikke noget værre end slidt og trist hår. Jeg har endelig fået et sundt og stærkt hår og nu skal det bevares. 

img_6760

3. Herefter trykker jeg et par dråber af denne lækre ‘True Soft Argan Oil‘ og smøre det ud i håret. Husk og vær forsigtig, jeg bruger højst to dråber da mit hår nogengange kan komme til at se fedtet ud hvis det får for meget olie. Denne olie er perfekt til at passe på og styrke dit hår dagen lang. 

img_6761

4. Sidst men ikke mindst får håret en omgang ‘Volume Spray‘. Denne vil jeg aldrig kunne leve uden. Den er så fantastisk og giver virkelig håret et utroligt løft og liv. Put det i håret mens det stadig er lidt vådt og slut hele rutinen af med at føntørre det – og så er du faktisk færdig.

img_6762img_6767

God fornøjelse!

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

 • Louise

  Hej Line

  Kan du oplyse mig indholdet af structure repair leave in cream? Eller hvor jeg kan finde en indholdsdeklarstion?

  På forhån tak!

  Mvh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MID SEASON SALE IS ON!