BACK-SESSION

I JUST BOUGHT 3 DRESSES

party

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Jeg har været i gang med shopping til de kommende julefrokoster samt evt. nytåret. Jeg har nemlig klikket hele 3 af disse kjoler hjem. Nemlig kjole nummer 4, 8 og 9 kommer til mig men posten inden for den nærmeste tid og jeg glæder mig. Jeg er ikke den store kjole piger, men jeg kunne ikke stå for disse kjoler. Synes de er så pæne! Så nu vil jeg mene jeg har noget og vælge mellem de kommende weekender, uden at stå i kæmpe tøjkrise.

Har i fundet jeres outfits eller måske bare noget i tankerne i skal have på?

Love,
Line Meyer

1 kommentar

 • Having read this I believed it was very enlightening.
  I appreciate you spending some time and effort to
  put this short article together. I once again find
  myself personally spending way too much time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worth it!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK-SESSION