HUSK AT LYTTE TIL DIN KROP

CAN’T GET ENOUGH JACKETS

jacket

1.HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE /

Jeg har atter igen forelsket mig i et nyt sæt hav af jakker. Jeg kan og vil aldrig få nok ;) Haha dog går turen snart til en savnet storby hvor den ikke får for lidt shopping! Jeg glæder mig som et barn.

Ovenover har jeg fundet nogle jakker til min ønskeseddel. Specielt nummer 3, 4 og 8 er lige min stil.

Nu vil jeg drikke min kaffe og smide benene op efter en lang dag. Selvom dagen har stået på arbejde og 2. dags ømhed efter konkurrence, så har jeg også haft tid til selvforkælelse i form af skønhedsbehandling. Glæder mig til at vise jer det.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK AT LYTTE TIL DIN KROP