VIP SALE ON NELLY

Julen er ikke den samme uden dig

img_8799

Det er den mest vidunderlige tid på året. Træet er oppe og dekoreret. Strømperne er hængt over pejsen, og dit hjem er funklende med julemagi. Julemusikken fylder luften, og overalt spreder folk ferie jubel. Dette er normalt den glade tid på året, som byder på fester med venner og familie. Der er en uskreven forventning om at være glad og fuld af ferie ‘spirit’. Men for dem, der for første gang skal fejre jul uden en elsket en, kan denne højtid også bringe enorm sorg.

For tre år siden, var det mig. Helt følelsesløs, ingen glæde for julen, blot at vide, at jeg skulle til at opleve den værste jul i mit liv. Jeg havde lige mistet min far i oktober til kræft. Da ferien rullede ind, var jeg stadig meget i chok, det tror jeg stort set hele familien var. De normale juletraditioner var næsten utænkelige.

Min far var større end livet. Han var oftest højesttalende, mest glædelige person i rummet ved familiesammenkomster, især i løbet af ferien. De var hans absolutte favoritter. Jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at fejre en jul uden ham der. Det var ufatteligt, at jeg skulle juleshoppe og ikke købe en gave til ham. Og da jeg, nytårsaften, skulle ringe rundt og ønske godt nytår, var det eneste, jeg kunne tænke på, at 2014 ville være det første kalenderår, der ikke ville omfatte min far.

I år er det fjerde år uden ham, og selvom tiden heler alle sår, så savner jeg ham hver dag. Specielt her i julen. Og hvis du har mistet en tæt på dig, så ved du garanteret hvad jeg snakker om. For alle dage er svære, men tiden hvor familen samles og fejre en højtid sammen, er der du virkelig lægger mærke til den tomme stol.

Selvfølgelig, er min mening med at fortælle hele historien ikke for at få sympati fra enhver, der læser det. Jeg vælger at fortælle det, fordi jeg mener, det er vigtigt for folk at høre, især på denne tid af året. Det er nødvendigt at forstå, at ikke alle vil være super glade i feriesæsonen. Måske du kender nogen, der vil bruge deres første jul uden en elsket. Vær ikke bange for at hjælpe dem. Lav en middag, tage dem med ud til en drink, eller bare lade dem vide, at du er der.

Hvis du støder på en person, der virker gnaven, måske en smule uforskammet, eller bare ikke er i julestemning, don’t be so quick to write them off.

Og hvis du er ligesom jeg, for tre år siden, skal tilbringe din første jul uden den ene person, der gjorde sæsonen levende, skal du vide, at det bliver bedre. Ja, den første jul var ekstremt hård, stadigvæk den værste til dato. Men i årene siden, har jeg fundet glæden igen. Magien i julen kommer tilbage ved at tilbringe og fastholde juletraditionerne med min familie og dem omkring mig og i stedet for at sørge, mindes vi sammen de gode minder vi havde med far.

Rigtig god jul!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIP SALE ON NELLY