Julen er ikke den samme uden dig

LAYERS

img_8614 img_8615

T-shirt from Givenchy (similar here) / Jeans from Noisy May here / Boots from Bianco (similar here) / Jacket from Zara (similar here) /

Jeg var i dag hoppet i flere lag for at kunne holde varmen, da jeg i dag skulle på shopping. Og næsten helt sort, men det er altså svært at lade være! Jeg var blandt andet hoppet i mine nye ynglings læder bukser, som lige nu er på 50% her!

Byen var fyldt både med mennesker og tilbud, og specielt det sidste, blev jeg meget betaget af ;) Jeg fik i hvertfald hurtigt brugt en klat penge på nogle rigtig lækre ting, som jeg glæder mig meget til at vise jer. Flere af tingene var de resterene ting på min ønskeseddel, som nu tilmed var på tilbud. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg er netop kommet hjem fra træning og skal snart over og hygge med nogle veninder til Tapas og ferie planlægning.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen er ikke den samme uden dig