6 TILFÆLDIGE SPØRGSMÅL TIL MIG

LOCAL PUSHER

Sweatshirt from Teeshoppen here / Leather trousers from Noisy May here / Jacket from Weekday (similar here) /

Jeg nyder virkelig min feriedage for tiden. Alle min veninder er hjemme på juleferie, hvilket betyder tøsehygge på højt niveau. Imorgen er det nytårsaften og jeg glæder mig helt vildt. Dagen i dag skal derfor stå at få styr på det sidste, og med det sidste så mener jeg, få styr på det hele! Haha jeg er så dårlig til at være i god tid! Håber jeg får styr på outfittet og maden i dag.

Igår var jeg hoppet i min nye sweatshirt fra min ‘Local Pusher’. Jeg synes det er rigtig fed, da den både er enkel og cool. Jeg havde stylet den med min nye ynglingsjakke og et par cool læder trousers.

Nu vil jeg spise min morgenmad og tage ud og hygge med en veninde. Kan i have en god fredag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TILFÆLDIGE SPØRGSMÅL TIL MIG