When life hands you lemons..

COPENHAGEN COMING UP

img_0779

Selvom jeg netop lige er kommet hjem, har fået pakket ud og faldet til ro efter en ordentlig omgang jetlag, er det nu tid til at pakke ned igen. Jeg flytter nemlig til København den næste månedstid, da jeg har været så heldig at få muligheden for en praktikplads hos min ynglings pr piger, Christina og Terese, fra Impression Pr. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme derover og komme igang.

Derfor skal jeg bruge dagen i dag på at se nogle veninder, hygge og ikke mindst pakke ned igen. Det kan være virkelig hårdt at bo i en kuffert, men det er det hele værd. Gudskelov har jeg den bedste veninde jeg skal bo hos, så jeg er slet ikke i tvivl om at vi nok skal få den bedste tid.

Flyet afgår imorgen så jeg har en masse at se til, såsom at bestille min flybillet.. Ups.. Tiden flyver altså afsted når man ikke er hjemme mere end 4 dage!

Nu vil jeg drikke min kaffe og komme igang.

Love,
Line Meyer

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When life hands you lemons..