NÅR ALT JEG ØNSKER MIG ER SAT PÅ UDSALG

FÅ STÆRKERE HÅR MED SUGARBEARHAIR

img_1194 img_1195

Jeg har i alt den tid jeg kan huske haft tyndt hår. Jeg er altid blevet klippet omkring hver fjerde måned, da jeg hader slidte spidser. For ca. 3 måneder siden blev jeg introduceret for disse små, lækre og ikke mindst sunde vingummibamser fra Sugarbearhair. Mit hår er vokset og ikke nok med det, så har det fået meget mere fylde end det nogensinde har haft. Det er blevet tykt og kraftigt, i stedet for tyndt og slidt. Og ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men de små bamser er altså spræng fyldt med vitaminer, som både hjælper på hår, hud og negle. Så bliver det altså ikke nemmere at indtage dine vitaminer. Du slipper for at spise et hav af piller, du skal blot skifte dem ud med 2 af disse små bamser dagligt. Og det er altså kun 2! Jeg vil garantere dig at du får lyst til at spise flere, de smager nemlig hammer godt.

Bamserne er gluten og gelatin free og smagen er fra bær og citrus frugter.

I 1 bøtte bamser er der nok til 1 måneds forbrug. Så døjer du med skadet hår, så er det bare med at komme i gang. Du kan finde bamserne her.

Love,
Line Meyer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR ALT JEG ØNSKER MIG ER SAT PÅ UDSALG