JEG HAR DESIGNET MINE EGNE JEANS

FRIDAG OG SNEVEJR

img_1779 img_1776 img_1780

Jeans from Nelly here / Boots from NLY here / Scraf from 2nd Day (similar here) / Jacket from H&M (similar here) / Beanie from Modstrøm (similar here) /

Jeg havde igår en fridag som jeg fik godt udnyttet. Jeg nåede blandt andet til træning, lidt shopping og hygge med familien efterfølgende. Lige hvad jeg havde brug for. Og så skal jeg da lige love for der er faldet noget sne.. Puha ikke noget for mig. Håber det snart smelter igen.

Jeg var igen hoppet i mit lækre tørklæde, som jeg allerede har vist jer her og så har jeg fået en ny lækker hue, som jeg er helt afhængig af, nu hvor det er så koldt!

I dag er jeg tilbage på arbejdet, med en masse nye projekter. I aften trodser vi snevejret og tager ud og hygger. Og så er det weekend tid imorgen, yeeah. Jeg skal ud og have drinks med nogle søde piger hvilket jeg glæder jeg mig til, og så kommer min mor på besøg, så det skal nok blive en god weekend!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • Hvor ser du rå ud – jeg har pudsigt nok også lige anskaffet mig en hue med kvast så sent som igår; nøj der er koooldt :D

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR DESIGNET MINE EGNE JEANS