FÅ STÆRKERE HÅR MED SUGARBEARHAIR

JEG HAR DESIGNET MINE EGNE JEANS

img_1628 img_1633

Bra from Nelly here / Jeans from Weekday here (cuts are selfmade by me) / Belt from Gucci / Jacket from H&M / Sunglasses from Marc Jacobs (similar here) /

Endnu en god uge er i fuld gang her i København. Den står på en masse arbejde, hygge og så er der også plads til en enkelt fridag imorgen. Hvad dagen skal bestå af har jeg ikke fundet ud af endnu, men der kan nok godt presses en lille smule shopping og cafe hygge ind. Hvilket minder mig at jeg allerede har været igang med shopping. Fik i set mit indlæg om at alle min ønsker er sat på udsalg?! Ellers så se dem her.

Forleden dag var jeg hoppet i dette outfit. Bukserne er nogle jeg selv har designet, er de ikke cool? Jeg er selv helt vild med dem og ved de nok skal blive et populært items i min garderobe. Jeg købte et par standard jeans og lavede derefter selv nogle cool cuts derpå.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ STÆRKERE HÅR MED SUGARBEARHAIR