STORMVEJR I KØBENHAVN

MIN FØRSTE VIDEO PÅ BLOGGEN

Hvorfor er jeg den eneste som ikke føler mig advaret mod alt den her sne?! Igår morges skinnede solen fra en skyfrihimmel og jeg var i ægte forårshumør. Igår aftes begyndte det så at vælte ned med sne, og imorges vågnede jeg til et hvidt Danmark. Jeg kan ikke sige nok, hvor meget jeg glæder mig til forår og sommer.  Derfor drømmer jeg mig tilbage til sol og varme, kolde drinks og afslapning.

Det kommer ikke som nogen nyhed at jeg i midten af januar havde en utrolig lækker rejse til Thailand og Bali med min bedste veninde, Julie. Vi tog en hulens masse billeder og sjove videoer. Langt om længe har jeg fået sat en lille video sammen, som egentlig giver et meget godt indtryk af hvor god en tur vi havde.

Jeg har ikke rigtig lavet video på bloggen før, men tror det er noget jeg vil begynde på. Her er i hvertfald min første rejse video. Jeg håber i kan lide den.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STORMVEJR I KØBENHAVN