20 % på ALT

SORT PÅ SORT

img_2916

Trousers from Nelly here / Knitwear from Asos here / Belt from Asos here /

Så blev det aften og jeg har haft min sidste dag i praktik. Egentlig en trist tanke at jeg ikke skal være derinde hver dag længere. Jeg har haft den bedste tid med de sødeste piger og sjoveste moments. Jeg har fået pakket mine ting sammen, for nu går turen tilbage til Aalborg. Selvom jeg glæder mig til at være tilbage i min egen lejlighed og kæreste, er det lidt trist at skulle sige farvel til nogle dejlige veninder. Godt flyveturen ikke er længere end 30 minutter og jeg altid kan komme forbi når jeg har lyst.

Nu vil jeg starte med at komme ombord på flyet og hjem i bad og seng. Det har været en lang dag og jeg er godt træt efterhånden.

Ovenover er jeg iført et helt sort look, men læderbukser strik bluse og bælte i livet. Jeg er selv ret vild med det rå look. Hvad synes i? Min strik bluse er tilmed på tilbud, find den her.

Love,
Line Meyer

   

3 kommentarer

 • Du er virkelig smuk med det mørke! Men svært når man ikke har set dig med det lyse:) Vejen til det lyse er lang og mega hårdt for håret, men med masser af kårkur undervejs, skal det nok blive lækkert 👌🏻🙋🏼💁🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Tak Helena, tror også det er det jeg er mest bekymret for, nemlig at ødelægge håret.. Nu må jeg se. Synes altid det er sjovt når der sker noget nyt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og den kommentar skulle selvfølgelig være på dit nyeste indlæg 🙄😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på ALT