Get to know.. MELISSA BENTSEN

FORÅR

img_3435

Jacket from H&M (similar here) / Trousers from Zara (similar here) / Knitwear from Missguided (similar here) /

Er det ikke bare dejligt at stå op og se solen skinne ind fra alle hjørner? Jeg nyder det i hvertfald i fulde drag! Derfor gør det bestemt heller ikke noget at jeg har dagen fri til at hygge med veninde og nyde det dejlige vejr.

Igår aftes var jeg i biografen med min kæreste for at se den nye ‘Kong: Skull Island’ film og gud hvor er den godt lavet. Jeg har altid været kæmpe fan af King Kong, så derfor måtte jeg også ind og se den nye her. Vi så den i 3D og jeg kan klart anbefale den, hvis man er til den slags film.

Jeg er i total shoppehumør og har allerede fyldt min kurv med en masse fine ting jeg kraftigt overvejer at bestille hjem. I får dem af se senere på bloggen.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get to know.. MELISSA BENTSEN