VIDEO: GLUTES/LEGS SESSION

NOGLE DAGE I KØBENHAVN

img_4368 img_4370 img_4371

Som i nok kunne se på min snap og Instagram, så smuttede jeg lige en lille tur til København for nogle dage siden. Jeg har så mange veninder derovre, så det er svært at være væk for lang tid af gangen. Specielt også fordi jeg lige har været der en måned i februar, så kommer man altså hurtigt til at savne byen igen. Der er bare noget over København jeg altid vil elske. Min far kom selv fra Nørrebro, derfor har jeg også noget familie derovre nu, og det betyder at jeg altid er kommet der. Jeg føler mig slet ikke fremmed i København og det er en virkelig dejlig følelse.

Jeg catchede up med Julie forleden dag og det var virkelig tiltrængt. Jeg har ikke set hende længe, så var faktisk kommet til at savne hende. Det er så hyggeligt når man så endelig kan mødes igen, specielt også nu hvor hun er flyttet fra Aarhus og til storbyen. Vi fik taget de ovenstående outfits og så spiste vi middag på Rossopomodoro, som i nok skal se nogle billeder af snart.

Nu starter x-factor om meget snart, og vi skal lige ned i slikbutikken og fylde vores poser op ;) hahah! Og så er vi ellers klar til at heppe.

Love,
Line Meyer

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GLUTES/LEGS SESSION