9 NYHEDER JEG ØNSKER MIG

25 år, really??

img_5560

Igår var en god dag! Jeg havde nemlig fødselsdag og kunne denne gang fejre de store 25 år. Hold nu op.. Kan slet ikke forstå det. Jeg synes næsten det var igår jeg fyldte 20?! Men sådan er det altså ikke, haha!

Jeg må nok bare se det i øjnene og accepterer at jeg ikke bliver yngre, og det er egentlig også helt fint. Jeg har stadig de bedste år foran mig og jeg glæder mig til at blive endnu klogere på livet.

Jeg blev i søndags fejret af familien og igår blev jeg atter fejret af veninder og min kæreste. Det har uden tvivl været en af de bedste weekender længe. Jeg kunne ikke ønske mig mere og føler mig virkelig heldig med at have så mange betydningsfulde mennesker omkring mig. Jeg fik en masse gaver, ja stort set alt hvad jeg har ønsket mig. Jeg kunne VIRKELIG ikke ønske mig mere. Senere på ugen går turen til Berlin med min kæreste, og jeg glæder mig til en weekend med hygge, shopping og en masse god mad. Hvis i har nogle forslag til spisesteder, ect. må i endelig sige til!

Nu vil jeg se søndagens afsnit af ‘Gidseltagning’, har i set det? Shit jeg synes altså det er godt! Er helt afhængig!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 NYHEDER JEG ØNSKER MIG