DØDE PIGER LYVER IKKE

9 NYHEDER JEG ØNSKER MIG

ny

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Jeg ved godt vi er midt inde i måneden og det måske ikke er din bankkonto der er mest fyldt op, men jeg kan alligevel ikke lade være med at snage rundt på Asos i håb om at finde lidt nyt til garderoben. Jeg synes virkelig deres nye forårskollektion er top lækker. Elsker generelt altid bare forår og sommer tøj, det er mere farverigt og udstrålende end de grå og sorte toner vi går rundt i til vinter.

I dag har jeg netop færdiggjort dagens træning og senere smutter jeg en tur til Blokhus for at besøge min mormor. Resten af dagen skal gå med afslapning og hygge.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DØDE PIGER LYVER IKKE