I’m A Giant Mess (And That’s OK)

DØDE PIGER LYVER IKKE

img_4222

Nu ved jeg ikke om i har hørt om den nye Netflix serie ‘Døde piger lyver ikke’ eller ’13 reasons why’ på engelsk. Jeg har netop færdiggjort den og jeg må indrømme at sidde tilbage med en virkelig god følelse. Hele historien er bygget op på en pige ved navn Hannah, som begår selvmord og hun har efterladt ’13 reasons why’ hun gjorde det. Vi møder alle hendes venner og veninder. Vi ser hendes op og nedture. Vi følger hendes families økonomi problemer. Vi følger hendes gymnasieproblemer, både med fyre, alkohol og de sociale medier.

Til at starte med troede jeg egentlig bare det skulle være en underholdningserie, i form af noget thriller og drama. Her blev jeg godt nok overrasket. Selv om serien handler om unge mennesker fra gymnasiet, så ligger der så meget tanke bag ved den her serie. Der er så mange gode aspekter og situationer de tager hul på. I sær det at være anderledes, det at føle sig udenfor og måske ikke helt god nok. At være et voldtægtsoffer og det at åbne op omkring det. Når de sociale medier overtager magten og du bare gemmer dig bag skærmen. Den har givet mig stof til eftertanke og jeg kan kun anbefale denne serie. Jeg synes det er et utroligt vigtige emne de bringer op, og netop vigtigheden i at åbne op overfor andre, selvom det kan virke grænseoverskridende. Det er vigtigt ikke at dømme folk på deres udseende og vigtigst af alt, er det vigtigt vi begynder at behandle hinanden bedre. Det er vigtigt vi hjælper hinanden og ikke kæmper mod hinanden bag hver vores skærm på de sociale medier. Jeg kender udemærket følelsen af at være en fiasko, det med at man aldrig føler man er god nok. Dit tøj sidder ikke som det skal, måske burde du tabe dig dig de ekstra 5 kilo, hvorfor er du ikke lige så sej som de andre ect. Og det kan være en hård kamp at gå igennem alene. Det er okay ikke at være okay hele tiden, men det hjælper at snakke om det. Pludselig finder du ud af, at du ikke er den eneste der føler sådan eller tænker sådan. Du er ikke alene. Og det i sig selv er en kæmpe befrielse.

Synes lige jeg ville dele dette med jer, da jeg synes serien er super relevant og virkelig god. Håber i nyder jeres påske. Jeg har netop lavet nogle sunde romkugler, som jeg snart skal sætte tænderne i, samt smide fødderne op til en god film. I aften står den på tøsehygge med en savnet veninde.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I’m A Giant Mess (And That’s OK)