INSTAGRAM PROFIL JEG AFHÆNGIG AF PT

I’m A Giant Mess (And That’s OK)

img_5227

Kender i følelsen af at være et GIANT mess?? For sådan har jeg vitterligt haft det de sidste par dage. Alt hvad jeg har rørt ved at gået helt i kludder. Der er sprunget en bombe i min lejlighed. Og i morges vågnede jeg og her havde jeg egentlig mest lyst til at blive i sengen hele dagen. Jeg har haft virkelig svært til at tage mig sammen til alt det jeg egentlig gerne vil have ordnet. Hvis du har prøvet det, så ved du også hvor frusterende det kan være. Men ved du hvad? Det er også okay en gang i mellem. For det gik nemlig op for mig i dag, at det er okay at være lidt ved siden af sig selv til tider. Man behøver ikke have styr på alting (selvom min indre kontrolfreak ønsker det), nej nogle gange er det okay at læne sig tilbage og tænke “fint, så er jeg et giant mess i dag”. Jeg håber de næste par dage bliver bedre. Jeg har i hvertfald gjort mit bedste og startet allerede i aften, med at rydde helt (og når jeg siger helt, så mener jeg HELT) op i min garderobe. Hele 9 poser tøj forsvandt og ja jeg har stadig tøj tilbage herhjemme, utroligt nok!

Nu vil jeg hoppe under dynen og slappe af inden jeg falder i søvn. God aften sweeties.

Love,
Line Meyer

   

1 kommentar

  • Camille

    Kommer der told på hvis man bestiller den trøje du har på??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM PROFIL JEG AFHÆNGIG AF PT