KLAR TIL SOMMER

INSTAGRAM PROFIL JEG AFHÆNGIG AF PT

Vi er nok alle efterhånden blevet ret afhængige af Instagram. Jeg ved i hvertfald, at når det kommer til mig selv, så er jeg i den grad. Det er noget af det første jeg tjekker når jeg vågner og det sidste jeg tjekker inden jeg går i seng. Det er egentlig lidt vildt, når jeg sådan lige tænker over det, men sådan er min verden skruet sammen for tiden.

Lige pt er jeg blevet helt vild med @helenowen. Har i set hende? Ellers skal i næsten gøre det! Hun har den lækreste Instagram og så laver hun nogle vildt cool rejsevideoer, med hendes endnu mere lækre kæreste.

fullsizerender-jpg-1

Ja okay, hendes verden ser bare helt perfekt ud og jeg er dybt afhængig af den. Hun poster gerne flere gange dagligt og jeg er vild med det. Hvis ikke det er billeder af hendes flotte og ikke mindst veltrænede krop, så er det hendes skønne smittende smil. Jeg finder hendes utrolig inspirerende, hvilket sikkert også er derfor jeg følger så hæftgigt med. Jeg kan i hvertfald anbefale jer at tjekke hende ud her.

fullsizerender-jpg

Har i nogle favorit Instagram profiler i ikke kan få nok af for tiden?

Nu vil jeg snart smutte over til en veninde og hygge med slik og film. Absolut favorit lørdag!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KLAR TIL SOMMER