LAD OS TAGE EN SNAK OM SAVN

Jeg har besøgt Caspers Streetfood

img_5784 img_5785 img_5786

Jeg var forleden på besøg hos Caspers Streetfood i Aalborg. Caféen indeholder en virkelig god atmosfære lige så snart du træder ind. Jeg blev imødekommet med et stort smil og hej, hvilket jeg tit vægter ret højt. Jeg var afsted med nogle søde bloggere og vi slog numsen i sædet og begyndte hurtigt at tage et kig på det lækre menukort. Det var næsten helt svært at vælge min mad, da der var så mange fristelser på menukortet. Jeg valgte en ‘Green Salat’ som var utrolig lækker og en ‘Earth’ juice. Jeg synes det er super fedt at der er kommet sådan nogle nemme og sunde løsninger til ens frokost, selv når man er på farten. Vi havde heldigvis tid til at sidde og spise vores frokost over en gossip snak, haha. Jeg blev mæt på den gode måde og følte mig hverken sulten eller oppustet, da jeg forlod caféen. Hvis du kommer forbi Aalborg, så synes jeg det er værd at tage et kig forbi. Du vil ikke blive skuffet!

Jeg har netop været ude og spise lækker frokost med en veninde og snart skal jeg mødes med min mor. Aftenen står på hygge og afslapning, lige hvad jeg har brug for på sådan en grå fredag.

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD OS TAGE EN SNAK OM SAVN