THE CLASSY ISSUE

KLAR TIL SOMMER

img_5112

Jeg drømmer og drømmer og drømmer mig langt væk for tiden. Jeg er virkelig i den største trang til ferie, badeferie og afslapning. Når solen skinner udenfor kan jeg slet ikke styre det. Får lyst til at bestille min billet med det samme og tage afsted imorgen.. Haha! Billedet ovenover er fra min tur til Bali tilbage i januar og ih hvor jeg altså bare savner det. Ville ønske jeg kunne være tilbage på et split sekund!

Heldigt for mig så er sommeren ikke langt væk og jeg kan allerede se frem til en storbysferie med min kæreste. Dog kan vi nok ikke hoppe i badetøjet, men bare det at komme væk og koble af er fint med mig. Og så specielt i selskab med min kæreste. Inden da kommer påske og min fødselsdag, så synes virkelig jeg går en god periode i møde. Mit humør er i hvertfald højt!

Nu vil jeg smutte ud og hygge med nogle veninder og nyde det gode vejr. Jeg er så øm i kroppen efter træning de sidste par dage, så det bliver ikke til meget i dag. Andet end at spise en hulens masse, jeg craver nemlig alt for tiden!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • Jeg har også rejsefeber, så skønt at jeg fik lidt afløb via en minitøsetur til Flensburg her i mandag-tirsdags, inden den står på Milano i maj (;

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CLASSY ISSUE